TOP
Image Alt

E-Bike Verhuur

E-Bike Verhuur Reeuwijk

E-Bike Verhuur Reeuwijk – Huur eenvoudig online een e-bike en maak fun in Reeuwijk!

Een e-bike huren voor een halve dag, hele dag of zelfs meerdere dagen? Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kunt u zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken.

Altijd leuk om te weten. Welke elektrische fiets kan ik bij jullie huren? Een unieke kwalitatieve elektrische fiets van een merk Kymco! Klinkt dit bekend in de oren? Het merk maakt naast e-bikes ook scooters en motorscooters. Fun!

– 3 ondersteuningsmogelijkheden (Eco, Normal en High)
– Actieradus met ondersteuning: Eco 185km / Normal 130km / High 93km
– Shimano schijfremmen
– 7 versnellingen
– Shimano Steps middenmotor
– De e-bike weegt slecht 22,9kg

Ons assortiment bestaat uit fietsen met een ‘dames’ instap. Waar heren uiteraard ook mee kunnen fietsen. Alle frame maten zijn gelijk, namelijk 55 cm. De minimale lengte van de bestuurder moet 1 meter 60 zijn. Het voordeel is dat het zadel eenvoudig in hoogte verstelbaar is waardoor je t/m 1 meter 99 comfortabel op de elektrische fiets kunt rijden.

Het is mogelijk een aanvullende verzekering tot het eigen risico af te sluiten. Fietstassen en een kettingslot zijn inbegrepen!

Per e-bike rekenen wij 75 euro borgstelling. De e-bikes zijn WA verzekerd.

Advies nodig bij het huren van een e-bike? De keuze is reuze! Heeft u vrijblijvend advies nodig voor de mogelijkheden? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs op 0182-239533 of stuur ons een bericht.

Boek eenvoudig online!

E-Bike Verhuur Reeuwijk – Huur eenvoudig online een E-Bike

Fun Verhuur Reeuwijk heeft meerdere elektrische fietsen in de verhuur. Via ons reserveringssysteem kun je eenvoudig online een afspraak maken. Wist jij dat je bij ons ook een scooter, boot of kano kunt huren?

Wat voor type E-Bike’s verhuren jullie?

Ons assortiment bestaat uit elektrische fietsen van het merk Kymco met een ‘dames’ instap. Waar heren uiteraard ook mee kunnen fietsen. Alle frame maten zijn gelijk, namelijk 55 cm. De minimale lengte van de bestuurder moet 1 meter 60 zijn. Het voordeel is dat het zadel eenvoudig in hoogte verstelbaar is waardoor je t/m 1 meter 99 comfortabel op de elektrische fiets kunt rijden. De E-Bike’s hebben 3 ondersteuningsmogelijkheden (Eco, Normal en High). De actieradus met ondersteuning is als volgt:  Eco 185km / Normal 130km / High 93km

Welke tijden kan ik de E-Bike huren?

De exacte starttijden kun je terug vinden in ons online reserveringssysteem. Wij bieden de mogelijkheid aan om 4 uur of 8 uur te fietsen. Ook is het mogelijk de elektrische fiets voor 2 dagen, 3 dagen of meer dagen te huren.

Hoe zit het met de borgstelling?
Per E-Bike rekenen wij 150 euro borgstelling. Je kunt er voor kiezen dit direct online af te rekenen, of dit bij ons op locatie te betalen.

Waar kan ik allemaal naar toe fietsen?

Met de fietsen kun je het prachtige Reeuwijkse Plassengebied verkennen. Door de grote actieradius van de fietsen kun je ook eenvoudig naar bijvoorbeeld Woerden, Boskoop of Waddinxveen. Genoeg mooie routes!

E-Bike Verhuur Reeuwijk? Huur eenvoudig direct online een E-Bike.

Wij gaan bijna weer open ☀️Vanaf Maart 2023 gaat het seizoen weer van start

Momenteel zijn wij gesloten, maar wees niet getreurd! Een boot, scooter, e-bike of kano huren? Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kunt u zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Kies direct wat jij wilt huren.

You don't have permission to register