TOP
Image Alt

Scooter Verhuur

Scooter Verhuur Reeuwijk

Scooter Verhuur Reeuwijk – Huur eenvoudig online een scooter en maak fun in Reeuwijk!

Een scooter huren voor een halve dag, hele dag of zelfs meerdere dagen? Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kunt u zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken.

Altijd leuk om te weten. Welke scooter kan ik bij jullie huren? Het is niet mogelijk om vooraf een keuze te maken, dus het blijft altijd een verrassing. Echter hebben wij wel een absolute top samengesteld. Dit is de Sym Orbit 2 en de Peugeot Kisbee. Deze scooters zijn geschikt voor 2 personen.

Het is mogelijk een aanvullende verzekering tot het eigen risico af te sluiten. Als extra opties kun je een ook een TUV goedgekeurd kinderzitje huren. Voor een Duopassagier rekenen wij een toeslag van 5 euro.

Per scooter rekenen wij 150 euro borgstelling. De scooters zijn WA verzekerd.

Advies nodig bij het huren van een scooter? De keuze is reuze! Heeft u vrijblijvend advies nodig voor de mogelijkheden? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs op 0182-239533 of stuur ons een bericht.

Boek eenvoudig online!

Scooter Verhuur Reeuwijk – Huur eenvoudig online een scooter

Fun Verhuur Reeuwijk heeft meerdere scooters in de verhuur. Via ons reserveringssysteem kun je eenvoudig online een afspraak maken. Wist jij dat je bij ons ook een boot, kano of elektrische fiets kunt huren?

Wat voor type scooters verhuren jullie?

Wij hebben een breed aanbod 2 persoons scooters van Peugeot en Sym. De scooters zijn voorzien van een milieu vriendelijk euro 4 brandstof motorblok. Met de scooter kun je alleen rijden of met een mede passagier. Elke scooter is voorzien van een stuurslot en kettingslot.

Welke tijden kan ik de scooter huren?

De exacte starttijden kun je terug vinden in ons online reserveringssysteem. Je kunt bij ons al een scooter huren vanaf 4 uur. Ook bieden wij de mogelijkheid voor 8 uur, 2 dagen, 3 dagen of meerdere dagen.

Kan ik er ook accessoires bij huren?

Je kunt de scooter extra voorzien van een telefoonhouder of TUV goedgekeurd kinderzitje. Het kinderzitje is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

Hoe zit het met de borgstelling?
Per scooter rekenen wij 150 euro borgstelling. Je kunt er voor kiezen dit direct online af te rekenen, of dit bij ons op locatie te betalen.

Waar kan ik allemaal naar toe rijden?

Met de scooters kun je het prachtige Reeuwijkse Plassengebied verkennen. Wij hebben bewust gekozen voor brandstof scooters omdat je hier een stuk verder mee kan rijden dan een elektrische scooter. Je kunt dus ook eenvoudig een toertje maken naar Utrecht, Den Haag, Rotterdam of Scheveningen. 

Scooter Verhuur Reeuwijk? Huur eenvoudig direct online een scooter.

Wij gaan bijna weer open ☀️Vanaf Maart 2023 gaat het seizoen weer van start

Momenteel zijn wij gesloten, maar wees niet getreurd! Een boot, scooter, e-bike of kano huren? Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kunt u zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Kies direct wat jij wilt huren.

You don't have permission to register