TOP
Image Alt

Bedrijfuitjes

Bedrijfsuitjes Reeuwijk

Bedrijfsuitjes Reeuwijk – Fun Verhuur

Heb je zin in een dagje Fun in Reeuwijk? Kies uit een van onze unieke bedrijfuitjes. Optimaal ontspannen met een kleine of grote groep.

Neem vrijblijvend telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden.

Welkom is Nederland, het weer is hier niet altijd FUN! Daarom bieden wij mooi weer garantie. Kort samengevat. Je mag 24 uur van te voren kosteloos annuleren als het weer geen FUN is.

Advies nodig bij het boeken van een bedrijfsuitje? De keuze is reuze! Heeft u vrijblijvend advies nodig voor de mogelijkheden? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs op 0182-239533 of stuur ons een bericht.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Bedrijfsuitjes Reeuwijk – Fun Verhuur Reeuwijk

Fun Verhuur Reeuwijk is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes.Een ochtend kano’en & een middag varen in een fluisterboot met meer dan 6 personen? Of wil je eerst varen en dan kano’en? Of wil je eerst varen en dan scooter rijden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik annuleren bij slecht weer?

Welkom in Nederland, het weer is hier niet altijd FUN! Daarom bieden wij mooi weer garantie. Kort samengevat. Je mag 24 uur van te voren kosteloos annuleren als het weer geen FUN is.

Kan ik een op maat gemaakt bedrijfsuitjes boeken?

Wil je een van onze verhuur items combineren met bijvoorbeeld een etentje of een bbq voor een grote groep? Aarzel dan geen momenten en neem contact met ons op. Ons team kijkt graag naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt arrangement.

Hoe zit het met de borgstelling?
Wij berekenen geen borg bij het huren van een boot of kano. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor schade of vermissingen. De vaartuigen zijn WA verzekerd.

Bedrijfsuitjes Reeuwijk? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij gaan bijna weer open ☀️Vanaf Maart 2023 gaat het seizoen weer van start

Momenteel zijn wij gesloten, maar wees niet getreurd! Een boot, scooter, e-bike of kano huren? Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kunt u zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Kies direct wat jij wilt huren.

You don't have permission to register