TOP
Image Alt

Boot Verhuur

Boot Verhuur Reeuwijk

Boot Verhuur Reeuwijk – Huur eenvoudig online een boot en maak Fun in Reeuwijk!

Een boot huren voor een dag? Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kunt u zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Ook kunt u extra opties selecteren.

Momenteel hebben wij meerdere elektrische boten voor 6 personen in de verhuur. Onze boten liggen al klaar in het water, met een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Met deze elektrische fluisterstille boot kunt u 3 of 6 uur varen en elke uithoek van de Reeuwijkse Plassen bewonderen. Verblijf je op het vakantiepark Landal de Reeuwijkse Plassen? Dan kan je er ook voor kiezen om voor 3 of 7 dagen een boot te huren.

Het is mogelijk een aanvullende verzekering tot het eigen risico af te sluiten. Als extra opties kun je een ook een waterdichte ton huren.

Per boot rekenen wij 75 euro borgstelling. De boten zijn WA verzekerd.

Advies nodig bij het huren van een boot? De keuze is reuze! Heeft u vrijblijvend advies nodig voor de mogelijkheden? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs op 0182-239533 of stuur ons een bericht.

Boek eenvoudig online!

Boot Verhuur Reeuwijk – Huur eenvoudig online een boot

Fun Verhuur Reeuwijk heeft meerdere elektrische boten in de verhuur. Via ons reserveringssysteem kun je eenvoudig online een afspraak maken. Wist jij dat je bij ons ook een scooter, kano of elektrische fiets kunt huren?

Wat voor type boten verhuren jullie?

Wij hebben een breed aanbod van 6 persoons elektrische fluisterboten. Met deze boot kan je alleen varen of met maximaal 6 personen. De boot is aangedreven door een hypermoderne elektrische buitenboord motor. Deze motor is volledig geruisloos. Elke boot is ook nog eens voorzien van opbergruimte, bekerhouders, zwemvesten, peddels, een anker en aanmeerlijnen.

Welke tijden kan ik de boot huren?

De exacte starttijden kun je terug vinden in ons online reserveringssysteem. Wij bieden de mogelijkheid aan om 3 uur of 6 uur te varen. Verblijf je op Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen? Dan kun je er ook voor kiezen om de boot een midweek of een lang weekend te huren. Je kunt de boot dan bij je eigen huisje aan de steiger leggen. Tijdens het ophalen van de boot op onze locatie leveren wij er als service een slot en een lader bij. Dit wordt niet meegegeven bij het huren van 3 of 6 uur.

Kan ik er ook accessoires bij huren?

Als extra optie bieden wij de mogelijkheid om een waterdichte ton er bij te huren. Zo blijven je waardevolle spullen droog. Mocht de ton toch in het water vallen, niet getreurd, deze blijft drijven.

Hoe zit het met de borgstelling?
Per boot rekenen wij 75 euro borgstelling. Je kunt er voor kiezen dit direct online af te rekenen, of dit bij ons op locatie te betalen.

Hoelang is het varen naar de Reeuwijkse Plassen?

Onze boten liggen al klaar in het water, met een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Vanaf ons pand vaar je eenvoudig naar de breevaart, welke in verbinding staat met de Reeuwijkse plassen. Dit neemt ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag. Heerlijk genieten.

Boot Verhuur Reeuwijk? Huur eenvoudig direct online een boot.

Wij gaan bijna weer open ☀️Vanaf Maart 2023 gaat het seizoen weer van start

Momenteel zijn wij gesloten, maar wees niet getreurd! Een boot, scooter, e-bike of kano huren? Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kunt u zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Kies direct wat jij wilt huren.

You don't have permission to register