TOP
Image Alt

Arrangementen

Arrangementen in Reeuwijk

Arrangementen in Reeuwijk – Fun Verhuur Reeuwijk

Heb je zin in een dagje Fun in Reeuwijk? Kies uit een van onze unieke arrangementen. Optimaal ontspannen met een kleine of grote groep.

Neem vrijblijvend telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden.

Welkom is Nederland, het weer is hier niet altijd FUN! Daarom bieden wij mooi weer garantie. Kort samengevat. Je mag 24 uur van te voren kosteloos annuleren als het weer geen FUN is.

Per boot, e-bike of scooter rekenen wij 50,- euro borg bij een arrangement.

Advies nodig bij het boeken van een arrangement? De keuze is reuze! Heeft u vrijblijvend advies nodig voor de mogelijkheden? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs op 0182-239533 of stuur ons een bericht.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Arrangementen in Reeuwijk – Fun Verhuur Reeuwijk

Fun Verhuur Reeuwijk is gespecialiseerd in arrangementen. Een ochtend scooter rijden & een middag varen met meer dan 6 personen? Of wil je eerst varen en dan scooter rijden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik annuleren bij slecht weer?

Welkom in Nederland, het weer is hier niet altijd FUN! Daarom bieden wij mooi weer garantie. Kort samengevat. Je mag 24 uur van te voren kosteloos annuleren als het weer geen FUN is.

Kan ik een op maat gemaakt arrangement boeken?

Wil je een van onze verhuur items combineren met bijvoorbeeld een etentje of een bbq voor een grote groep? Aarzel dan geen momenten en neem contact met ons op. Ons team kijkt graag naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt arrangement.

Hoe zit het met de borgstelling?
Per verhuur item rekenen wij een borgstelling. Dit is verschillend voor een e-bike, boot, kano of scooter. Wij zullen dit daarom altijd op de offerte of boeking vermelden.

Arrangement in Reeuwijk? Vraag ons naar de mogelijkheden.

You don't have permission to register