TOP
Image Alt

Arrangementen

Arrangementen in Reeuwijk

Arrangementen in Reeuwijk – Fun Verhuur Reeuwijk

Heb je zin in een dagje Fun in Reeuwijk? Optimaal ontspannen met een kleine of grote groep. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met onze mooi weer garantie kun je per e-mail tot uiterlijk 24u van te voren verplaatsen naar een nieuwe datum. Je ontvangt van ons een waardebon ter waarde van je boeking zodat je zelf gemakkelijk een nieuwe datum kunt plannen. De kosten voor mooi weer garantie zijn 5 euro

Advies nodig bij het boeken van een arrangement? De keuze is reuze! Heeft u vrijblijvend advies nodig voor de mogelijkheden? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs op 0182-239533 of stuur ons een bericht.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Arrangementen in Reeuwijk – Fun Verhuur Reeuwijk

Fun Verhuur Reeuwijk is gespecialiseerd in arrangementen. Een ochtend kano’en n & een middag varen in een fluisterboot met meer dan 6 personen? Of wil je eerst varen en dan kano’en? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik heb een reservering, maar ik wil / kan niet meer varen, mag ik mijn reservering verplaatsen?

Heb je gekozen voor de extra optie ‘Mooi weer garantie’? Dan kun je per e-mail tot uiterlijk 24u van te voren verplaatsen naar een nieuwe datum. Je ontvangt van ons een waardebon ter waarde van je boeking zodat je zelf gemakkelijk een nieuwe datum kunt plannen. Heb je geen ‘Mooi weer garantie’ afgesloten dan is verplaatsen helaas niet mogelijk. In het geval van een door het KNMI afgegeven weerwaarschuwing/alarm (code geel, oranje of rood), zullen wij telefonisch contact met je opnemen om de boeking te verplaatsen.

Kan ik een op maat gemaakt arrangement boeken?

Wil je een van onze verhuur items combineren met bijvoorbeeld een etentje of een bbq voor een grote groep? Aarzel dan geen momenten en neem contact met ons op. Ons team kijkt graag naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt arrangement.

Hoe zit het met de borgstelling?
Wij berekenen geen borg bij het huren van een boot of kano. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor schade of vermissingen. De vaartuigen zijn WA verzekerd.

Arrangement in Reeuwijk? Vraag ons naar de mogelijkheden.

You don't have permission to register