Kano Verhuur Reeuwijk

Huur nu je kano voor de Reeuwijkse Plassen

Boek nu eenvoudig online!

3 Uur varen

Vanaf: € 29,59

2 of 3 persoons kano, altijd dezelfde prijs!

Inclusief peddels

Borg €0,-

6 Uur varen

Vanaf: € 59,59

2 of 3 persoons kano, altijd dezelfde prijs!

Inclusief peddels

Borg €0,-

Kano Verhuur Reeuwijk

Momenteel hebben wij meerdere kano’s in de verhuur, elke geschikt voor maximaal 2 of 3 volwassenen, of 2 volwassenen en 2 kinderen van 6 tot 12 jaar.

Onze kano’s liggen al klaar in het water, met een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Met deze gestroomlijnde kano kunt u 3 of 6 uur varen en elke uithoek van de Reeuwijkse Plassen bewonderen.

Een kano huren voor een dag? Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kunt u zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Ook kunt u extra opties selecteren.

Boek nu!
Fun Verhuur Reeuwijk - Huur je boot of kano voor de Reeuwijkse Plassen

Mooi weer garantie!

Wist je dat je bij ons kunt huren met mooi weer garantie?

Met onze mooi weer garantie kun je per e-mail tot uiterlijk 24u van te voren verplaatsen naar een nieuwe datum. Je ontvangt van ons een waardebon ter waarde van je boeking zodat je zelf gemakkelijk een nieuwe datum kunt plannen. Deze waardebon blijft 1 jaar geldig. Mooi weer garantie kun je eenvoudig aanschaffen bij het huren van een boot voor slechts 5,-

Heb je geen Mooi Weer Garantie? Dan kun je je boeking helaas niet wijzigen.

Uw hond is welkom aan boord!

Fun Verhuur Reeuwijk snapt dat je graag je hond mee aan boord neemt.

Bij vele verhuurders is dat niet mogelijk, bij Fun Verhuur Reeuwijk is je viervoeter meer dan welkom aan boord van onze boten of kano’s.

Wij rekenen wel € 10,- extra voor de schoonmaak van onze boot of kano.

In ons boekingssysteem kun je eenvoudig bij de ‘extra’s’ aangeven of er een hond mee gaat op uw boottrip!

Info:

Kan ik eenvoudig huren?

Fun Verhuur Reeuwijk heeft meerdere elektrische boten en kano’s in de verhuur. Via ons reserveringssysteem kun je eenvoudig online reserveren.

Welke tijden kan in een boot of kano huren?

De exacte starttijden kun je terug vinden in ons online reserveringssysteem. Wij bieden de mogelijkheid aan om 2 uur, 4 uur of 5 uur te varen. Verblijf je op Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen? Dan kun je er ook voor kiezen om de boot een midweek of een lang weekend te huren. Je kunt de boot dan bij je eigen huisje aan de steiger leggen.

Wanneer een electrische boot meerdere dagen wordt gehuurd leveren we deze met een een slot en een lader. Dit wordt niet uiteraard meegegeven bij het huren van 2,5 of 5 uur.

Hoe zit het met de borgstelling?

Wij berekenen geen borg bij het huren van een boot. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor schade of vermissingen. De boten zijn WA verzekerd.

Via je eigen pariculiere WA verzekering (AVP) ben je verzekerd voor schade aan anderen. Het is mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten voor schade die je (per ongeluk) veroorzaakt aan de boot, motor of accu. Kijk hiervoor onder het tabje “Extra’s” bij je boeking. Deze aanvullende verzekering kost 9,95 euro. Dan betaal je alleen 150 euro eigen risico. Heb je de aanvullende verzekering niet afgesloten? Dan betaal je de gehele schade. De aanvullende verzekering is alleen voor schades en niet voor vermissingen.

Kun je extra’s bijhuren?

Naast het online boeken van de boot kun je ook een aantal extra’s bijbestellen, zoals een waterdichte ton of koelbox met ijs en drinken. Ook kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Wil je de hond ook mee aan boord? Dat mag bij Fun Verhuur! Wij brengen wel extra schoonmaakkosten in rekening.

Ik heb een reservering, maar ik wil / kan niet meer varen, mag ik mijn reservering verplaatsen?

Heb je gekozen voor de extra optie ‘Mooi weer garantie’? Dan kun je per e-mail tot uiterlijk 24u van te voren verplaatsen naar een nieuwe datum. Je ontvangt van ons een waardebon ter waarde van je boeking zodat je zelf gemakkelijk een nieuwe datum kunt plannen.

Heb je geen ‘Mooi weer garantie’ afgesloten dan is verplaatsen helaas niet mogelijk. In het geval van een door het KNMI afgegeven weerwaarschuwing/alarm (code geel, oranje of rood), zullen wij telefonisch contact met je opnemen om de boeking te verplaatsen.

 

Mooi weer garantie!

Contact met Fun Verhuur Reeuwijk
Arrangementen