TOP
Image Alt

Kano Verhuur

Kano Verhuur Reeuwijk

Kano Verhuur Reeuwijk – Huur eenvoudig online een kano en maak fun in Reeuwijk!

Een kano huren voor een dag? Kano Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kunt u zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Ook kunt u extra opties selecteren.

Momenteel hebben wij meerdere kano’s in de verhuur, elke geschikt voor maximaal 2 of 3 volwassenen, of 2 volwassenen en 2 kinderen van 6 tot 12 jaar. Onze kano’s liggen al klaar in het water, met een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Met deze gestroomlijnde kano kunt u 3 of 6 uur varen en elke uithoek van de Reeuwijkse Plassen bewonderen. De kano wordt ook weleens een kayak of kajak genoemd.

Het is mogelijk een aanvullende verzekering tot het eigen risico af te sluiten. Als extra opties kun je een ook een waterdichte ton huren.

Wij berekenen geen borg bij het huren van een kano. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor schade of vermissingen. De kano’s zijn WA verzekerd.

Advies nodig bij het huren van een kano? De keuze is reuze! Heeft u vrijblijvend advies nodig voor de mogelijkheden? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs op 0182-239533 of stuur ons een bericht.

Boek eenvoudig online!

Kano Verhuur Reeuwijk – Huur eenvoudig online een kano

Fun Verhuur Reeuwijk heeft meerdere kano’s in de verhuur. Via ons reserveringssysteem kun je eenvoudig online een afspraak maken. Wist jij dat je bij ons ook een fluisterboot kunt huren? Dan hoef je zelf niet eens te peddelen πŸ™‚

Wat voor type kano’s verhuren jullie?

Momenteel hebben wij meerdere kano’s in de verhuur, elke geschikt voor maximaal 2 of 3 volwassenen, of 2 volwassenen en 2 kinderen van 6 tot 12 jaar.

Welke tijden kan ik de kano huren?

De exacte starttijden kun je terug vinden in ons online reserveringssysteem. Wij bieden de mogelijkheid aan om 3 uur of 6 uur te varen. Met deze gestroomlijnde kano kunt u 3 of 6 uur varen en elke uithoek van de Reeuwijkse Plassen bewonderen.

Kan ik er ook accessoires bij huren?

Als extra optie bieden wij de mogelijkheid om een waterdichte ton er bij te huren. Zo blijven je waardevolle spullen droog. Mocht de ton toch in het water vallen, niet getreurd, deze blijft drijven.

Hoe zit het met de borgstelling?
Wij berekenen geen borg bij het huren van een kano. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor schade of vermissingen.
Het is mogelijk een aanvullende verzekering tot het eigen risico af te sluiten. Heb je de aanvullende verzekering vooraf afgesloten en helaas (per ongeluk) schade veroorzaakt? Dan betaal je alleen €150,- eigen risico. Heb je de aanvullende verzekering niet afgesloten? Dan betaal je de gehele schade.
De aanvullende verzekering is alleen voor schades en niet voor vermissingen.

Hoelang is het varen naar de Reeuwijkse Plassen?

Onze kano’s liggen al klaar in het water, met een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Vanaf ons pand vaar je eenvoudig naar de breevaart, welke in verbinding staat met de Reeuwijkse plassen. Dit neemt ongeveer 40 tot 60 minuten in beslag. Heerlijk genieten.

Kano Verhuur Reeuwijk? Huur eenvoudig direct online een kano.

You don't have permission to register